ЗАЩО ПО-МАЛКО ЗАХАР?

Всичко започна 2 години преди да родя и да стана майка.

Бях с около 15 кг над желаното тегло. Не се чувствах добре в кожата си. Ходех на фитнес и всеки ти казваше да се храня “ниско-въглехидратно”, каквото и да означаваше това. По онова време не разбирах от хранене. Не знаех колко захар е малко и колко е много.

И така започна моето търсене в света на здравословното хранене – четене на много статии, хранителни лекции, дори пресмятане на калории и търсене на баланс коя храна какво носи на тялото ни. Преди да забременея бях постигнала моята толкова искана промяна и ето, че един ден видях двете чертички на теста за бременност. И всичко започна отначало – ами сега?


Как да се храня докато съм бременна? Да спра ли фитнеса? Трябва ли захар за мозъка на детето и ако да – колко? Отново четене на много статии, лекции и търсене на отговори.

Преди да родя бях качила само 9 кг, без лишения и само с рационално хранене. Родих моята малка Принцеса и щом дойде момента да я захраня, всичко започна отново – “Ами сега?”

Колко и с какво да се храни тя? Захахр – кога и колко? Изобщо как да се храня аз за да се чувствам добре и как да храня нея, за да изградя един здрав детски организъм?

Толкова много въпроси. Но вече бях попадала там, на този кръстопът и поех по своя познат път: да чета и да се развивам в тази посока.

По онова време учех магистратура и бях на конференция. В една от презентациите ни показаха натуралните овкусяващи млякото сламки “Sipahh” като пример за иновативен, бърз, лесен и забавен начин да даваме на децата така желаното сладко, без да се притесняваме като родители.

 

И получих отговор на въпросите и търсенията си. Толкова исках този продукт да е достъпен и за българските деца. За нашите деца. За да растат здрави, умни красиви, без да ги лишаваме от любимото им сладко, а давайки им го с грижа.

С такава грижа, на която е способна само една майка. И някак естествено това се превърна в моя мисия, в мое верую, в моята работа и моя живот.

Аз не съм голяма корпорация, предлагаща ви поредния продукт за деца. Аз съм майка като вас – търсеща най-доброо за детето си.

Благодаря Ви, че сте тук, на нашия сайт.
Диляна

Сравнение на продукти